advertentie

Team Buurtvrouw viert 10-jarig jubileum met verhuizing

Al tien jaar lang is Team Buurtvrouw een verbindende factor in Schiedam-West, maar volgens oprichter Miranda Pol is het tijd om de horizon te verbreden en daar hoort een verhuizing bij. "Vanaf het nieuwe kalenderjaar is iedereen welkom bij ons in Vlaardingen!"

Milou op ten Berg

door Milou op ten Berg

maandag 27 mei 2024 16:08

Team Buurtvrouw is sinds eind 2014 gevestigd aan de Van Beverenstraat in Schiedam. "Het is een charmant pand en we zijn er heel blij mee geweest, maar het is oud en niet duurzaam," vertelt Miranda. Zo staat er een exotische woekerplant in de tuin die volgens haar met zijn wortels de riolering kapot maakt en er is op meerdere plekken in het pand lekkage.

Nieuwe plek in Vlaardingen

Daarom is Miranda samen met haar team een samenwerking aangegaan met Waterweg Wonen Vlaardingen en zullen ze zich vanaf het nieuwe kalenderjaar vestigen in de Rivierzone. "Op dit moment is er een ontmoetingsruimte, De Bolder, die te weinig gebruikt wordt en daar zullen we beginnen."

En met de verhuizing komt ook een nieuwe naam. "We worden Team Van Buren, omdat we een familie zijn geworden en we een team zijn van en voor buren." De oprichter hoopt dat ze in Vlaardingen weer dezelfde fijne plek kunnen creëren als in Schiedam. "We gaan daar gewoon door met wat we hier doen. Dat is bakjes vol liefde zetten, maar dan met Vlaardingse ijzerkoek."