advertentie
ADVERTORIAL

Populaire decoratie voor aan de muur

De muren zijn in de meeste woonkamers vaak onbenut. Wat we namelijk regelmatig zien, is dat er wordt gekozen voor een likje verf en voor de rest ligt de focus met name op andere dingen, zoals een stuk aankleding met woonaccessoires en natuurlijk ook meubels. Ontzettend zonde als je het ons vraagt. De muren zijn namelijk juist bij uitstek geschikt om het allemaal wat gezelliger en ook persoonlijker te maken. Wat dacht je van bijvoorbeeld een mooie klok aan de muur of een schilderij boven de bank? Omdat de mogelijkheden eindeloos zijn, hebben we wat tips voor je en delen we graag populaire decoratie voor aan de muur.

Populaire decoratie voor aan de muur

Schilderij

Als we kijken naar decoratie voor aan de muur wat het meest populair is, dan zijn dit toch wel schilderijen. Het leuke hiervan is dat je helemaal zelf kunt bepalen in welke soort, maat en ook vorm je dit wilt. Zo kun je bij Houss.nl verschillende mooie canvas schilderijen krijgen, die je kunt laten personaliseren met een eigen foto. Dit brengt ons dan ook direct bij het toevoegen van een persoonlijke touch. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld te kiezen voor een mooi familieportret boven de bank of een schilderij van een bestemming waar jullie als gezin al jaren naartoe gaan? Mogelijkheden genoeg dus!

Muurcirkels

De trend van dit moment zijn muurcirkels voor op de muur. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld meerdere formaten met elkaar te kunnen combineren, zodat je de muur direct helemaal gevuld hebt. Je kunt er zelfs voor kiezen om ze te laten personaliseren. Dat houdt in dat je een eigen foto kunt uploaden en deze vervolgens op de muurcirkel wordt gedrukt. Deze zijn bijvoorbeeld ook leuk als kraamcadeau, met de geboortedatum, het gewicht en de naam. Ook voor de kinderkamer zijn er allerlei leuke prints te verkrijgen, zoals een muurcirkel van een leeuw, giraf of olifant.

Spiegel

Een spiegel kan een prachtige toevoeging zijn aan je kamer. Het kan niet alleen als functioneel item dienen, maar ook als decoratief item aan de muur. Met een spiegel kan je een gevoel van ruimte creëren en tegelijkertijd wat persoonlijkheid toevoegen aan je interieur. Het kiezen van de juiste spiegel voor jouw ruimte is daarom ontzettend belangrijk. Je kunt gaan voor een grote spiegel die de hele muur beslaat, of meerdere kleinere spiegels die samen een kunstwerk vormen. Denk goed na over de grootte, vorm en stijl die het beste past bij jouw smaak en de kamer waarin de spiegel komt te hangen. Naast het visuele aspect heeft een spiegel ook functionele voordelen. Het kan bijvoorbeeld helpen om natuurlijk licht te verspreiden in een donkere kamer. Ook kan het handig zijn om even een snelle blik op jezelf te werpen voordat je de deur uitgaat.

Maak het niet te druk

Bij het kiezen van het juiste item voor aan de muur, is het vooral belangrijk om het rustig te houden. Zo is het bijvoorbeeld niet verstandig om een opvallende kleur te gebruiken op een muur die is voorzien van behang met een drukke print. Houd dus wel goed rekening met de rest van het interieur en kies iets wat daarbij past. Kies je toch voor iets opvallends, zorg er dan voor dat je daaromheen zorgt voor rust.

Dit is een ADVERTORIAL