advertentie
  • maatschappij
  • Schiedam

Rijlesnachtmerrie: Luuk krijgt geen lessen ondanks voorafbetaling van 1200 euro

Luuk betaalde 1200 euro voor 20 rijlessen bij Rijden in je Uppie, maar kreeg in 11 maanden slechts drie lessen door uitstel en negeren van rijinstructeur René. Het online BNNVARA programma BOOS confronteerde René, waarna Luuk 904,50 euro terugkreeg.

Rijlesnachtmerrie: Luuk krijgt geen lessen ondanks voorafbetaling van 1200 euro
Foto: screenshot BOOS/YouTube/BNNVARA
Milou op ten Berg

door Milou op ten Berg

vrijdag 31 mei 2024 14:15

Luuk vertelt aan presentator Tim Hofman dat hij in de afgelopen 11 maanden na 44 pogingen om lessen in te plannen slechts drie rijlessen heeft kunnen volgen. Rijinstructeur René blijft de rijlessen uitstellen met verschillende smoesjes of negeert simpelweg de verzoeken voor nieuwe lessen. Voor Luuk is de maat vol. Hij wil zijn geld terug. Maar wanneer Luuk zijn geld terugvraagt, geeft de rijinstructeur niet thuis.

Het online programma BOOS schiet te hulp en spreekt een hartig woordje met de Schiedamse rijinstructeur. “Het is onacceptabel dat Luuk, na zoveel inspanningen om zijn rijlessen in te plannen, met lege handen blijft staan,” zegt Hofman. Aan het eind van de aflevering wordt afgesproken dat Luuk zijn geld terug krijgt. Binnen een uur na de confrontatie staat er  904,50 euro op de bankrekening van Luuk.