advertentie

Dit was IDDF In Concert 2024: ´Hartstikke gezellig, leuke bands, helemaal top’

Na veel eten, drinken en muziek zit het International Dutch Distillers Festival (IDDF) erop. Veel Schiedammers hebben afgelopen weekend genoten van de muziek van onder andere Blof, Krezip en Joel Borelli. “Het is mooi dat zoveel Schiedammers bij elkaar komen, het is een soort grote reünie", vertelt een enthousiaste bezoeker.

Sven Bravenboer

door Sven Bravenboer

dinsdag 04 juni 2024 13:02

Ondanks dat het IDDF in concert in het teken staat van muziek, was er ook een jenever tintje. “IDDF zonder Jenevermuseum is eigenlijk geen IDDF. We hebben hier een aantal dingen neergezet, zodat de gasten kunnen zien hoe het distilleren werkt”, zegt Marco Spruit Bleeker, projectondersteuner Jenevermuseum.

Het IDDF in Concert vond dit jaar plaats op een nieuwe locatie en dat viel goed in de smaak bij de Schiedammers. “Ik zie weinig verschil, het is hier ook hartstikke gezellig, leuke bands dus helemaal top”, aldus een bezoeker. 

Organisator van het IDDF Brendo Festen kijkt met een trots gevoel terug op het weekend. “Er is bijna niemand thuis gebleven, dus een vlekkeloze editie dit jaar. Ik vind het vooral tof om te zien dat het publiek voor het IDDF groeit en dat Schiedammers dit allemaal omarmen.”