advertentie
  • sport en bewegen
  • maatschappij
  • Vlaardingen

Olympisch thema brengt Judovereniging Kai de hoofdprijs op slotavond Avondvierdaagse Vlaardingen

Met een DJ op het startterrein, genoeg muziek op de route en de burgemeester die staat te high-fiven voor het stadhuis, is de laatste avond van de Avondvierdaagse in Vlaardingen een groot feest. Traditiegetrouw loopt judovereniging Kai op de laatste avond in hun judopak.

Milou op ten Berg

door Milou op ten Berg

vrijdag 07 juni 2024 13:25

“We lopen als judovereniging de Avondvierdaagse al sinds het startterrein zich op de jeu de boules-baan bevindt,” vertelt hoofdtrainer Fedor Roovers. Hij merkte dat bijna niemand kwam trainen tijdens de Avondvierdaagse. “Toen hebben we besloten als vereniging ook mee te doen, want dat is gezelliger dan alleen komen kijken.”

“Dit jaar heeft de laatste avond het thema Olympische Spelen,” zegt organisator Robin Koedood. Aan het eind van de avond krijgt de groep die zich het beste aan het thema heeft gehouden een prijs. “We dragen onze judopakken altijd al op de laatste avond, maar hebben speciaal voor het thema ook andere sportattributen meegenomen,” zegt de hoofdtrainer.

Eenmaal bij de finish wordt de vereniging verrast met de eerste prijs. “Het is de hele week goed wandelweer geweest, dus het was een top Avondvierdaagse!”