advertentie
  • dieren
  • Vlaardingen

Vlaardingse kat na vier weken teruggevonden in Amsterdam

Het zal je maar gebeuren, ben je net een weekend weg en dan word je gebeld door je buren dat je kat vermist is. Dit overkwam Michelle de Ligt uit Vlaardingen. Haar kat, Molly, leek Vlaardingen zat te zijn en besloot naar Amsterdam te vertrekken.

Sven Bravenboer

door Sven Bravenboer

dinsdag 11 juni 2024 16:40

Na vier weken lang zoeken naar Molly ziet Michelle het somber in, totdat ze tijdens haar werk plotseling wordt gebeld. “Ik werd gebeld door de dierenambulance of ik het baasje van Molly was, dus ik heb twee verlofuurtjes aangevraagd en ben naar Amsterdam gereden”, aldus Michelle de Ligt. 

Molly was een klein beetje aangeslagen, maar was al snel gelukkig toen Michelle haar knuffelde. “Ze wist eerst niet zo goed wie ik was, maar toen ze aan mijn hand rook begon ze kopjes te geven.” 

Michelle is dolgelukkig dat haar kat toch nog terug is gekomen bij haar thuis. “Heel vaak denk ik nu als ik bijvoorbeeld aan het koken ben, ach ik heb mijn kat weer terug. Dat is gewoon echt heel raar, maar wel heel fijn dat ze nu veilig thuis is”, vertelt Michelle enthousiast.