advertentie

Parkzicht Outdoor gaat niet door na intrekken vergunning

Mensen die zaterdag 15 juni van plan waren om naar Parkzicht Outdoor te gaan in Vlaardingen, kunnen andere plannen gaan maken. Het evenement is geannuleerd. De gemeente Vlaardingen heeft de vergunning ingetrokken. Dit heeft voornamelijk te maken met de slechte staat van de parkeervelden op de Krabbeplas, laat de organisatie weten.

Sven Bravenboer

door Sven Bravenboer

vrijdag 14 juni 2024 11:03

Er is ook geen alternatieve parkeerplaats beschikbaar. Ook verplaatsing van datum of locatie is niet mogelijk volgens de gemeente Vlaardingen. “Dit nieuws komt keihard binnen”, geeft de organisatie van Parkzicht Outdoor aan. 

“Ons team heeft er dag en nacht hard aan gewerkt, met maar één doel: een onvergetelijke oldschool rave tijdens Parkzicht Outdoor. Helaas ligt deze situatie buiten onze macht”, aldus de organisatie.

De gemeente Vlaardingen vindt het heel spijtig dat het evenement niet door kan gaan. "De grote hoeveelheid regen van de afgelopen periode heeft ervoor gezorgd dat het parkeerterrein niet meer geschikt is voor het evenement. Er is de laatste dagen hard gewerkt aan oplossingen, helaas zonder succes", aldus een woordvoerder van de gemeente Vlaardingen. 

Parkzicht is een muziekfestival in Vlaardingen aan de Krabbeplas. Tijdens het festival treden verschillende artiesten op, zoals Paul Elstak, DJ Panic en Ruthless. De muziek die voornamelijk te horen is, is hardcore, techno en house. 

Alle mensen die een ticket hebben gekocht krijgen hun geld terug. Zij worden op de hoogte gehouden via de mail.