advertentie
ADVERTORIAL

Onderhoudsvriendelijk en modern: vloercoating steeds populairder in Vlaardinger woningen

Zijn er kale betonvloeren in je huis? Als dat zo is, zien ze er misschien niet geweldig uit en kunnen ze gemakkelijk vlekken krijgen en moeilijk schoon te maken en te onderhouden zijn. Om deze redenen is het een goed idee om te overwegen je vloeren te bedekken met een van de beschikbare coatings. Epoxyvloercoatings werken bijvoorbeeld goed op betonnen oppervlakken, inclusief garagevloeren. Ze worden dan ook vaak gebruikt bij het installeren van een gietvloer. Een vloercoating brengt namelijk veel voordelen met zich mee, waarover je hieronder meer leest. 

Onderhoudsvriendelijk en modern: vloercoating steeds populairder in Vlaardinger woningen

Eenvoudige schoonmaak

Het reinigen van ongecoate betonvloeren kan lastig zijn, en hetzelfde geldt voor vloeren met bepaalde coatings. Met deze coatings wordt het een fluitje van een cent om je vloeren schoon te houden. Veeg deze vloeren eenvoudigweg regelmatig om te voorkomen dat stof en vuil zich ophopen. Bovendien geeft een vloercoating niet gemakkelijk vlekken, dus je hoeft je daar geen zorgen over te maken.

Onderhoudsvriendelijk

Naast dat deze vloer zeer eenvoudig te reinigen is, is deze ook vrijwel onderhoudsvrij. Nadat je een coating hebt laten gebruiken om je vloeren te coaten, zou je jaren moeten kunnen doorgaan zonder groot onderhoud eraan te hoeven doen. G-vloeren Gietvloeren zullen niet barsten, afbrokkelen of andere tekenen van slijtage vertonen, op voorwaarde dat ze op de juiste manier zijn geïnstalleerd. Je zult het waarderen dat mensen de hele dag over deze vloeren kunnen lopen zonder dat ze er slechter uitzien door slijtage.  

Zeer duurzaam

Je wilt dat de vloeren in je woning er goed uitzien. Maar wat nog belangrijker is, je wilt dat ze bestand zijn tegen alles wat mensen hen de komende jaren te wachten staan. Het is een groot deel van de reden waarom je overweegt om ze überhaupt te coaten. Gelukkig zullen epoxyvloeren net zo duurzaam blijken te zijn als je nodig hebt. Het vergroot de sterkte en duurzaamheid van je betonvloeren en zorgt ervoor dat ze lang meegaan. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je ze binnenkort moet vervangen.

Mooi uiterlijk

Op dit moment zien de betonvloeren in je huis in Vlaardingen er misschien niet zo mooi uit. Betonnen vloeren hebben vaak een grijze, doffe tint, waardoor ze er in de meeste gevallen lelijk uitzien. Met een vloercoating van epoxy kun je deze betonvloeren het broodnodige leven inblazen. De epoxy geeft karakter aan je vloeren en geeft ze een veel beter uiterlijk dan ze nu hebben. Het kan wonderen doen voor de look en feel van je hele woning.

Veel stijlen en kleuren

Wanneer je besluit om een vloercoating in je huis te laten plaatsen, is er geen gebrek aan opties waaruit je kunt kiezen. Een van de eerste dingen die je opvalt, is dat het in zoveel verschillende stijlen en kleuren verkrijgbaar is. Als je een specifieke stijl en/of kleur wenst, is de kans groot dat een  vloercoatingspecialist zoals G-vloeren je ideeën tot leven kan brengen. Zo krijg je uiteindelijk een vloer die er precies uitziet zoals je dat wilt.

Dit is een ADVERTORIAL