advertentie
  • Schiedam
  • vervoer

Reizigers positief over vervangend vervoer tijdens werkzaamheden Schiedam Centrum

ProRail voert van 13 tot 25 juli onderhoudswerkzaamheden aan het spoor tussen Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal. Als gevolg hiervan zijn er geen treinverbindingen mogelijk bij station Schiedam Centrum. NS heeft vervangende bussen ingezet en reizigers geven aan dat de aangepaste dienstregeling verrassend goed werkt.

Rembrandt van der Heijden

door Rembrandt van der Heijden

dinsdag 16 juli 2024 14:34

“Ik vind het goed geregeld,” zegt een vrouw opgetogen.  Een andere reiziger snapt dat werkzaamheden nu eenmaal nodig zijn. "Als het moet, dan moet het.” De reizigers geven ook blij te zijn dat het in de vakantie gebeurt.  “Het scheelt dat ik vrij ben, dus ik heb de tijd."

Extra reistijd

Reizigers lijken het niet erg te vinden dat hun reistijd langer kan zijn. "Dat hoort erbij, ze moeten hun werk doen, dus dan is het goed," merkt een reiziger op. "Normaal doe ik er met de trein 15 minuten over, nu een uur en 15 minuten, maar tot nu toe ben ik steeds op tijd," vertelt een ander. "Het enige is dat je zelf even moet uitzoeken welke bus je moet hebben, maar verder is het prima," voegt een man er kalm aan toe.