advertentie
  • 112
  • Vlaardingen

Steekpartij in Vlaardingen: man gewond

In Vlaardingen is zondagmiddag een man gewond geraakt bij een steekpartij met een schaar. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het incident vond om half vijf plaats op de hoek van de Spoorstraat met de Spoorsingel.

Steekpartij in Vlaardingen: man gewond
Foto en bron: Flashphoto
redactie

door redactie

zondag 21 juli 2024 16:58

De ruzie die aanleiding was voor de steekpartij begon volgens Flashphoto al enkele dagen eerder, toen de man tijdens een ruzie met een ijzeren staaf de ruiten van een vrouw insloeg. Op straat zocht hij vandaag opnieuw de confrontatie met de vrouw, maar dit keer was haar vriend erbij.

Omwonenden probeerden de situatie te kalmeren, maar dit mocht niet baten. De vriend werd gearresteerd voor het verwonden van de man. Van het slachtoffer werden kledingstukken en een telefoon in beslag genomen. De politie nam ook een ijzeren staaf mee die mogelijk eerder deze week was gebruikt. Daarnaast werd een fiets meegenomen.

De politie meldt op berichtendienst X dat de man meerdere verwondingen heeft aan zijn arm en dat bij bewustzijn is overgebracht naar het ziekenhuis. 'De agenten wisten de schaar waarmee mogelijk is gestoken veilig te stellen' aldus de politie.

Gisteren ontaarde een burenruzie in Vlaardingen ook al in een steekpartij.