advertentie
  • Schiedam
  • Vlaardingen
  • vervoer

Veel wegafsluitingen tijdens de Tour de Femmes op 12 augustus

Meer dan honderd wielrensters zullen op 12 augustus door Schiedam en Vlaardingen fietsen tijdens de Tour de Femmes. Dat zorgt voor een hoop verkeersmaatregelen om de tour in goede banen te leiden. Zo zijn er op de dag meerdere wegen tijdelijk afgesloten en kun je langs de route niet overal parkeren.

Sven Bravenboer

door Sven Bravenboer

dinsdag 23 juli 2024 16:37

In Schiedam zal de Broersvest afgesloten zijn tot en met de Burgemeester Knappertlaan. De wielrensters zullen via Vijfsluizen en Vlaardingen Oost fietsen, via de Westlandseweg richting het centrum van Vlaardingen. Vanaf de Hoflaan gaan ze het Liesveldviaduct op richting de Burgemeester Pruissingel. Dan gaan ze de A20 en de Blankenburgverbinding Vlaardingen uit en in richting de Marathonweg en vervolgen ze de Tour de Femmes via de Maassluissedijk.

Er staan al verschillende gele verkeersborden in de steden met info over de wegafsluitingen tijdens de Tour de Femmes. In Schiedam zullen al de wegen waar de wielrensters zullen fietsen afgesloten zijn op verschillende tijden dat verschilt van 11:00 tot 13:00 uur. In Vlaardingen zal al vanaf Vijfsluizen vanaf 11:45 uur de weg afgesloten zijn tot ongeveer 13:00 uur.  

Ook zijn er borden geplaatst waarop staat dat het verboden is om te parkeren op 12 augustus tijdens de Tour de Femmes. Wees er dus van bewust waar je je auto parkeert op deze dag.