advertentie
  • weer

Zon en sluierbewolking: het wordt 22 tot 25 graden

Vandaag zijn er perioden met zon en sluierbewolking. Het blijft overal droog.  De maximumtemperatuur varieert van 22 tot 25 graden. Vanavond schijnt de zon volop. Het wordt vannacht minimaal 16 graden.

Zon en sluierbewolking: het wordt 22 tot 25 graden
redactie

door redactie

maandag 05 augustus 2024 10:17

Vandaag zijn er perioden met zon en sluierbewolking. Het blijft overal droog. In de loop van de middag wordt het vanuit het zuiden prachtig zonnig. De maximumtemperatuur varieert van 22 tot 25 graden.

Vanavond schijnt de zon volop. De zon gaat in onze regio om 21:24 uur onder. De nacht verloopt helder en de temperatuur daalt naar ongeveer 16 graden.

Morgen wordt een echte zomerdag die zonnig begint. In de loop van de ochtend verschijnt er vanuit het westen wat sluierbewolking, maar de zon schijnt daar doorheen. In de middag kan er landinwaarts een stapelwolk ontstaan. Het wordt warm met een maximumtemperatuur die landinwaarts oploopt naar 28 graden.

Vooruitzichten: In de nacht naar woensdag valt er plaatselijk een bui, mogelijk met een klap onweer. Op woensdag is daar niets meer van te merken. De zon laat zich geregeld zien en het blijft droog. Met een middagtemperatuur van 22 graden is het wel minder warm. Donderdag is er een mix van zon en bewolking. Het blijft droog en het wordt 22 graden. Op vrijdag is er meer bewolking en valt er een bui. De temperatuur blijft ongeveer hetzelfde.

Bron: Rijnmond