advertentie
  • 112
  • Schiedam

Schiedammer (27) op straat overleden na schietpartij

Een man is zaterdagochtend vroeg ernstig gewond geraakt bij een schietpartij. Bij aankomst van de hulpdiensten om 5:45 uur op de Piersonstraat, vlakbij de Johan de Wittsingel in de Schiedamse wijk Nieuwland, werd de man zwaargewond aangetroffen in een auto. De man had een schotwond. Er is direct gestart met reanimatie. 

Schiedammer (27) op straat overleden na schietpartij
Foto: Flashphoto
redactie

door redactie

zaterdag 10 augustus 2024 07:37

Vanwege de ernst van de verwondingen is het Mobiel Medisch Team met spoed ter plaatse gekomen om medische hulp te bieden. Het slachtoffer, een 27-jarige Schiedammer, lag inmiddels op straat, naast de auto. Hulpverlening was massaal aanwezig, maar alle hulp mocht niet meer baten; de man overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De politie heeft twee mannen aangehouden, zij zaten bij het slachtoffer in de auto. Hun rol bij de schietpartij wordt onderzocht. De politie roept getuigen, of mensen die mogelijk beelden hebben van het incident, zich te melden. 

Schietpartij begon mogelijk in Overschie

foto13

Foto: Flashphoto

Op de Willem Hedaweg in Rotterdam Overschie, 3,7 km verderop, is ook een plaats delict gemaakt. Op een parkeerplaats is een auto afgezet met lint. Rondom de auto liggen meerdere lachgascilinders. Mogelijk is dit de locatie waar geschoten is op het slachtoffer.

foto12

Foto: Flashphoto