advertentie
  • Vlaardingen
  • maatschappij
  • dossier loodgieter

Uitvaart Ron van Uffelen besloten, zaterdagavond minuut stilte in Vlaardingen Centrum

De uitvaart van de overleden loodgieter Ron van Uffelen zal in besloten kring plaatsvinden. Dat blijkt uit een bericht van naaste betrokkenen dat binnen de Vlaardingse gemeenschap gedeeld wordt. Zaterdagavond laat is er wel een openbare gelegenheid om stil te staan bij de dood van Van Uffelen.

Uitvaart Ron van Uffelen besloten, zaterdagavond minuut stilte in Vlaardingen Centrum
Tjerk van der Ende

door Tjerk van der Ende

donderdag 15 augustus 2024 15:10

Om 23.00 uur op zaterdagavond 17 augustus wordt een minuut stilte gehouden op de Westhavenplaats in Vlaardingen. “Fakkels zijn hier welkom. Knalvuurwerk is op wens van de familie niet gewenst”, schrijven de naasten in hun bericht.

Het is niet bekend wanneer de uitvaart in besloten kring plaatsvindt. “Uitsluitend mensen die een uitnodiging hebben gehad zijn welkom. Mensen die op eigen initiatief komen zijn niet welkom.”

‘Rustige en vredige manier afscheid’

Over de besloten uitvaart: “We willen verzoeken aan het einde van de dag de dag in gepaste rust af te sluiten. Een drankje kan, maar de pers zal er van smullen als er dingen uit de hand lopen. Laten we ervoor zorgen dat we Ron op een rustige en vredige manier het afscheid geven wat die verdient.”

Het overlijden van Van Uffelen is sinds begin deze week het gesprek van de dag in Vlaardingen. “We snappen dat de kring om Ron gigantisch is en dat er mensen zijn die goed met hem waren. Echter in alles volgen we de wensen van zijn naasten.”