advertentie
  • weer

Vandaag stevige buien, maar ook zon

Vandaag trekken er van tijd tot tijd stevige buien over de regio met kans op onweer en hagel. Zeer plaatselijk kan dit aanleiding geven tot wateroverlast. Tussendoor breekt in Vlaardingen en Schiedam geregeld de zon door en als je geluk hebt kun je mooie regenbogen zien.

 

Vandaag stevige buien, maar ook zon
redactie

door redactie

donderdag 12 september 2024 09:25

De temperatuur blijft met 15 graden fris voor de tijd van het jaar en de wind is matig tot aan zee vrij krachtig uit een westelijke richting.

Vanavond en vannacht vallen er nog een aantal buien. De temperatuur daalt naar 7 of 8 graden en er staat weinig wind.

Morgen vallen er voornamelijk in de ochtend nog een aantal buien al zijn ze minder zwaar dan vandaag. In de middag blijft het vaker droog en komt de zon er vaker bij. De temperatuur komt met 16 graden dan iets hoger uit dan vandaag bij een matige tot vrij krachtige noordenwind.

Vooruitzichten: op zaterdag blijft het droog en zien we de zon geregeld, de temperaturen beginnen langzaam uit het dal te klimmen met op zaterdag 17 en op zondag zelfs 19 graden. Na het weekend lijkt de nazomer toch weer terug te keren met steeds meer ruimte voor de zon en oplopende temperaturen tot boven de 20 graden.

Bron: Rijnmond