advertentie
  • weer

Zonnige perioden en droog

Dit weekend houden we het in Vlaardingen en Schiedam zo goed als droog en zijn er vooral vandaag zonnige perioden. Bij de start van deze zaterdag kan vanochtend vroeg plaatselijk een mistbank voorkomen die snel oplost. Verder is het de beurt aan de zon.

Zonnige perioden en droog
redactie

door redactie

zaterdag 14 september 2024 09:25

De temperatuur komt vanmiddag uit op ongeveer 18 graden en daarmee is het wat warmer dan de afgelopen dagen. Ook staat er weinig wind uit het noordwesten en daardoor zal het in de zon aangenaam aanvoelen.

Vanavond en vannacht is het droog en komen opklaringen voor. Het kan afkoelen naar een frisse 6 graden. Het is een rustige nacht met weinig wind.

Morgenochtend is er veel zon, morgenmiddag komt er meer bewolking en heeft de zon het lastiger. Wel blijft het tot de avond overal droog en halen we een temperatuur van ongeveer 19 graden. De wind waait zwak tot matig uit het zuidwesten.

Vooruitzichten: na het weekend volgt een overgang naar nazomers weer met in de loop van de week steeds meer zon en oplopende temperaturen. Op woensdag en donderdag wordt het zelfs 23 graden en is er volop zon. Op maandag kan een enkel drupje regen vallen, verder blijft het overal droog.

Bron: Rijnmond