• sport en bewegen
  • Vlaardingen

Victoria'04 delft het onderspit in Oostvoorne

In Oostvoorne liep Victoria'04 meteen de eerste zeperd van het nieuwe seizoen op. Al in de eerste minuut na de aftrap kwam OVV op een 1-0 voorsprong profiterend van wanorganisatie in de Vlaardingse verdediging.

redactie

door redactie

zondag 22 september 2024 13:33

Victoria'04 pakte direct de draad weer op en bouwde een licht veldoverwicht op. Echter zonder succes, want de meeste aanvalsacties strandden in de hechte defensie van de thuisclub. OVV liet een niet scherp spelend Victoria'04 komen maar zocht in een snelle omschakeling de aanval. Het geluk zat Victoria'04 ook niet mee.

Na een klein half uur spelen verdween de bal na een fraai zondagsschot via de binnenkant van de paal in de bovenhoek achter doelman Colin Kraaijbeek: 2-0. Victoria'04 bleef zoeken naar de aansluitingstreffer die echter niet werd gescoord. Doelgerichte pogingen van Nailey Girigorie en Rilgilio Ramsubagh liepen op niets uit.

Na de rust moest Victoria'04 weer binnen de kortste keren een tegendoelpunt incasseren en ontstond er een kopie van de eerste helft: 3-0. Victoria'04 mocht vruchteloos aanvallen, maar OVV hield het slot op de deur en zocht waar mogelijk naar meer treffers. De Vlaardingse wisselde een verdediger voor een extra aanvaller om de hatelijke nul weg te werken. Dit betekende dat OVV veel ruimte kreeg om te counteren.

Vijf minuten voor tijd leverde dat voor de thuisclub succes  op, want over de rechterflank kreeg een aanvaller alle ruimte om doeltreffend uit te halen: 4-0. In de resterende tijd was er geen eer meer te behalen voor Victoria'04 en werd de complete offday afgesloten met een pijnlijke nederlaag.

Verslag: Arie Noordhoek