advertentie
  • 112
  • Schiedam

Auto in De Gorzen beschoten, daders nog op de vlucht

In De Gorzen in Schiedam heeft maandagmiddag een schietpartij plaatsgevonden. Er is geschoten op een auto. De politie doet onderzoek op de Nieuwe Maasstraat, waar de schietpartij vermoedelijk heeft plaatsgevonden. Er zijn op straat twee hulzen gevonden.

redactie

door redactie

maandag 23 september 2024 17:05

Volgens de politie hebben drie mannen het vuur geopend op een groene auto. De bestuurder en de bijrijder gingen ervandoor en werden later ongedeerd aangetroffen. Dat meldt de politie op X, voorheen Twitter. De auto is volgens nieuwsdienst Flashphoto aangetroffen op de Monseigneur Nolenslaan.

Sequence_01.00_01_25_19.Still001.jpg

De auto waar het vuur op werd geopend | Foto: Flashphoto

De politie werd ondersteund door de politiehelikopter.  Er wordt nog gezocht naar de daders van de schietpartij. Ook was er een politiehond ter plaatse om te zoeken naar sporen.

De meeste omwonenden laten aan Twee weten niets te hebben gehoord. "Ik was buiten aan het opruimen. Toen ik even naar binnen ging en omkeek stond het ineens vol met politie", zegt een van hen. Een aantal bewoners van de Nieuwe Maasstraat vertellen een knal te hebben gehoord. 'Ik kijk er niet meer van op, want het is meestal vuurwerk", vertelt een bewoner.