Victoria’04 zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Ook de tweede competitiewedstrijd ging verloren tegen een weliswaar sterk en goed spelend Neptunus Schiebroek. Wederom moest Victoria’04 – net zoals vorige week in het uitduel bij OVV – een zeer vroege tegentreffer incasseren.

redactie

door redactie

zaterdag 28 september 2024 21:57

Een scrimmage voor het Vlaardingse doel eindigde in een hoge voorzet, die een vrijstaande speler bij de tweede paal bereikte om doeltreffende af te ronden: 0-1.

Hierna lieten de bezoekers Victoria'04 het spel maken, maar hielden constant het slot op de deur. De thuisclub viel wel aan, doch zag geen kans de solide verdediging van Neptunus S. te breken. In de omschakeling kwam Neptunus S. een aantal keren gevaarlijk voor het doel van Colin Kraaijbeek. In de 40ste minuut belandde de bal na een soepel lopende aanval bij een speler van Neptunus S., die met een prachtig schot in de kruising de stand wist te verdubbelen: 0-2.

In de tweede helft trachtte een machteloos Victoria'04 de aansluitingstreffer te scoren, die er echter niet kwam. De bezoekers bleken, naar mate de wedstrijd vorderde, een maatje te groot en lieten zich niet de winst zo maar afsnoepen. Keer op keer liep de Vlaardingse aanval zich vast. In de slotseconde bepaalde Neptunus S. na een snelle counter de eindstand op 0-3.

Verslag: Arie Noordhoek