advertentie
ADVERTORIAL

Is dit nog steeds de populairste sauna uit de buurt?

In het hart van Zuid-Holland, verscholen in de prachtige natuur van Bleiswijk, ligt wellnessresort Elysium. Een oase van rust en ontspanning die zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot het meest bezochte wellnessresort in de regio. Elysium voorziet bezoekers van een uitgebreide selectie aan sauna’s, baden en ontspanningsmogelijkheden, wat het tot een trekpleister maakt voor zowel ervaren wellnessbezoekers als nieuwkomers.

Is dit nog steeds de populairste sauna uit de buurt?

De faciliteiten

Elysium onderscheidt zich van andere wellnessresorts door het enorme aanbod aan faciliteiten. Met meer dan 40 sauna's, zwembaden, stoombaden en rustruimtes is er voor iedereen iets te beleven. Zo zijn er themasauna’s, zoals de Kelo sauna met een traditioneel Fins design en de Marrakechsauna die een unieke ervaring biedt met zijn serene inrichting en sprookjesachtige sfeer van het Midden-Oosten.

Voor de liefhebbers van zwemmen biedt Elysium zowel binnen- als buitenbaden, waarbij het zoutwaterbad en het 1001 nacht bad het populairst zijn onder bezoekers. Deze baden zijn ontworpen om ultieme ontspanning te bieden, of je nu buiten in de frisse lucht wilt ontspannen of binnen in de warmte wilt wegzakken. Het enige minpuntje is dat Elysium geen arrangementen met overnachting aanbiedt. Denk hierbij aan sauna met overnachting of een verwenweekend.

Culinaire verwennerij

Wat een dagje Elysium extra speciaal maakt, is het culinaire aanbod. Het resort beschikt over meerdere restaurants waar bezoekers kunnen genieten van gezonde en smaakvolle maaltijden. Van lichte salades tot hartige maaltijden, er is voor elke smaak iets te vinden. Het restaurant met uitzicht op de prachtige tuinen van Elysium zorgt bovendien voor een extra rustgevende ervaring tijdens het eten.

Rust in de natuur

Elysium is niet alleen een plek voor fysieke ontspanning, maar ook voor mentale rust. Het resort is gelegen in een natuurrijke omgeving met uitgestrekte tuinen, vijvers en groene wandelpaden. Dit geeft bezoekers de kans om na hun saunabezoek de buitenlucht in te gaan en de natuur op zich in te laten werken. Deze combinatie van binnen- en buitenervaringen zorgt ervoor dat mensen zich compleet opgeladen voelen na hun bezoek. Voor bezoekers die na werk komen heeft het resort een speciale Elysium aanbieding.

Thema-avonden en speciale behandelingen

Naast de reguliere wellnessfaciliteiten organiseert Elysium regelmatig thema-avonden en speciale behandelingen. Denk aan opgietingen met etherische oliën, klankschalensessies en meditatieworkshops. Deze thema-avonden zorgen voor een unieke ervaring en trekken vaak een ander publiek, waardoor het resort nog meer diversiteit biedt.

Ook de massages en beautybehandelingen bij Elysium zijn zeer gewild. Het team van professionele therapeuten biedt een breed scala aan behandelingen aan, van ontspannende massages tot luxe gezichtsbehandelingen. Voor wie zichzelf echt wil verwennen, zijn er dagarrangementen die massage, sauna en culinaire verwennerij combineren voor een complete wellnesservaring.

Populariteit en toekomst

Met meer dan een halfmiljoen bezoekers per jaar is Elysium uitgegroeid tot een van de populairste wellnessresorts van Nederland. De bezoekers komen niet alleen uit de directe omgeving, maar ook uit andere delen van het land. Deze populariteit is te danken aan de continue investering in nieuwe faciliteiten, de kwaliteit van dienstverlening en de unieke ligging midden in de natuur.

Dit is een ADVERTORIAL