advertentie
  • weer

Perioden met zon

Vandaag zijn er perioden met zon en ontstaan er in de loop van de dag ook stapelwolken. Het blijft op de meeste plaatsen droog, al is vanmiddag zeer lokaal een lichte bui niet helemaal ondenkbaar. De maximumtemperatuur komt uit op 16 graden. Er waait een matige zuidwestenwind.

Perioden met zon
redactie

door redactie

dinsdag 22 oktober 2024 09:46

Vanavond en vannacht wisselen opklaringen en wolkenvelden elkaar af. In de loop van de nacht kan zich mist vormen. De temperatuur daalt naar 8 of 9 graden. Verder is het rustig weer.

Morgen, na het verdwijnen van de eventueel aanwezige mist, is er af en toe zon en blijft het droog. In de loop van de middag komt de zon vaker tevoorschijn. Het wordt maximaal 16 graden. De wind waait zwak tot matig, eerst uit het zuidwesten en in de middag uit het zuiden.

Vooruitzichten: donderdag wordt een lenteachtige dag, en dat midden in de herfst. De zon schijnt volop en het blijft droog. In de middag wordt het met gemak 17 graden. Vrijdag begint met zonneschijn. Later verschijnt er meer bewolking en valt er plaatselijk een bui. Het is opmerkelijk zacht met een middagtemperatuur van 18 graden.

In het weekend wisselen zon en bewolking elkaar af. Er bestaat kans op een bui, en het wordt ook minder zacht. De temperatuur komt op een meer normaal niveau voor de tijd van het jaar, wat betekent een maximum van een graad of 14.

Bron: Rijnmond