advertentie
vrijdag 26 april 2019 15:15

Wilma van der Ven: 'We zitten te springen om vrijwilligers bij de Erker en de Rolantino's'

Mevrouw Van der Ven-Van Katwijk is een vrijwilliger met een grote inzet voor de maatschappij die zeer wordt gewaardeerd. Zij zet zich intensief bij diverse organisaties in gedurende een groot aantal jaren. Zo is decoranda vrijwilliger bij De Erkertjes. De Erkertjes is een muziekgroep van ruim 25 mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking die met elkaar musiceren in wijkgebouw De Erker. Mevrouw Van der Ven ondersteunt de muzikale begeleiding en helpt bij overige activiteiten. Dat doet zij ook bij De Rolantino’s, eveneens een grote groep mensen met een verstandelijke beperking die musiceren. Daarnaast organiseert zij activiteiten (van karaoke tot bingo, spelletjes, disco, diverse activiteiten) bij GJVW Gespecialiseerd Jeugd- en Volwassenen Werk (centrum De Vijf Molens). Ook organiseert mevrouw Van der Ven-Van Katwijk activiteiten voor de vrouwenclub in De Erker.

Politiek is zij geëngageerd: Sinds december 1984 is mevrouw een actief en gewaardeerd lid van het AOV in Schiedam. Zij helpt bij alle hand- en spandiensten en helpt belangeloos met het organiseren van de nodige activiteiten.

Mevrouw Van der Ven – Van Katwijk wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media