advertentie
vrijdag 26 april 2019 15:32

De heer Nobel: 'Ze hebben het anderhalf jaar voor me verborgen weten te houden'

De heer Nobel is al sinds de jaren '70 een bijzonder actieve vrijwilliger, waar men nooit tevergeefs een beroep op doet. Als trainer, ondersteuner, adviseur én in verschillende bestuursfuncties heeft hij zich altijd volledig ingezet; tot op de dag van vandaag is hij een bevlogen vrijwilliger die een groot gedeelte van zijn tijd inzet voor anderen. De heer Nobel is ruim 7 jaar geleden met pensioen gegaan. Toen hij nog als groepsleerkracht werkte, nam hij ook altijd een breed scala aan extra activiteiten op zich. Hij is sinds 1999 trainer bij de hardloopgroep Vroege Vogels.

Iedere week zet decorandus op dinsdag en donderdag een hardlooproute uit. Hij bereidt iedere training terdege voor en fietst van te voren de route. Daarnaast verricht hij allerlei hand- en spandiensten en organiseert hij activiteiten voor de loopgroep. De heer Nobel heeft het verenigingskrantje opgericht, startte de website, verzorgt nieuwsbrieven, zamelt geld in voor het goede doel en organiseert iedere eerste dinsdag in het nieuwe jaar een oliebollenloop waarbij hij zelf de oliebollen bakt voor de hele vereniging.

Decorandus was penningmeester van de Recreatiezaal van de Beneluxflat. Later werd hij ook voorzitter en secretaris. Tegenwoordig is hij nog penningmeester van de Vereniging van eigenaren Chopinplein.

Als adviseur en ondersteuner is hij nog verbonden aan Judoclub Nobel.

De heer Nobel wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media