advertentie
zaterdag 18 mei 2019 23:51

Jong meisje na een half uur bevrijd onder Picnic-wagentje na aanrijding

Een jong meisje heeft zaterdagavond op de Trelleborg in de wijk Sveaparken tientallen minuten bekneld gezeten onder een bestelwagentje van Picnic.

Brandweer, ambulances, politie en de traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het kind lag vast tussen de achteras onder het wagentje nadat de chauffeur van het wagentje haar had aangereden.

Een omstander probeerde het slachtoffertje te bevrijden nog voordat de hulpverleners ter plaatse waren. Dat lukte echter niet.
Ook de brandweer kon het meisje niet bevrijden. Het gespecialiseerde hulpverleningsteam van de brandweer Vlaardingen werd daarom ter plaatse gestuurd om te assisteren.

Pas na een half uur lukte het om het meisje te bevrijden.
Picnic schrijft in een verklaring dat het meisje van 7 jaar samen met haar vriendinnetje de bezorger een handje had geholpen. 'De bezorger wilde weer vertrekken en de meisjes waren niet meer in zicht. Zoals het zich laat aanzien was het meisje met haar skateboard aan het spelen en kon ze niet meer op tijd stoppen waardoor ze onder het rechter achterwiel bekneld raakte. '

Beelden: Flashphoto.nl

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media