advertentie
zondag 14 juli 2019 19:30

ZVVS-zwemster komt voor TeamNL uit op Europees Jeugd Olympisch Festival

Zondag 21 juli start in Baku, de hoofdstad van Azerbeidzjan de Europees Jeugd Olympisch Festival (EJOF). Het sportevenement voor jonge Europese sporters in de leeftijd tot en met 18 jaar, dat om de twee jaar wordt gehouden.

Schiedam - Anna van Droffelaar, zwemster van Zwem Vereniging Vlaardingen Schiedam en KNZB Opleidings Centrum Den Haag, maakt onderdeel uit van TeamNLbij het Europees Jeugd Olympisch Festival (EJOF).

Op zondag 21 juli start het EJOF in Baku, de hoofdstad van Azerbeidzjan. Het sportevenement voor jonge Europese sporters in de leeftijd tot en met 18 jaar wordt om de twee jaar gehouden.
Zo'n 2.400 sporters uit vijftig Europese landen reizen naar Baku af, waar ze in tien verschillende takken van sport gaan strijden om de medailles.

Nederlandse jonge sporters komen met Talent TeamNL in actie bij zwemmen, turnen, handbal, worstelen en judo. In totaal bestaat TeamNL uit 38 sporters met als Chef de mission Minke Booij, oud-hockeyster.

De Vlaardingse Anna van Droffelaar heeft haar EJOF limieten op de 100m schoolslag en 100m rugslag. En zal naast deze afstanden onder andere ook uitkomen om de 50m vrij, 200m vrije slag en de estafettes.

Wil je haar volgen dat kan op www.nocnsf.nl/baku2019