advertentie
maandag 12 augustus 2019 11:55

Overvolle containers geplunderd door vogels

Overvolle afvalcontainers op de Noorderweg bij de Euroscoop zijn vandaag geplunderd door vogels. Het afval lag na de schranspartij her en der verspreid op het terrein achter de bioscoop.

De containers vol emmers mayonaise en vuilniszakken vol etenswaar zijn een ware traktatie voor meeuwen en andere vogels. Mede dankzij de sterke wind ligt de inhoud van de opengerukte zakken over een groot gebied. Gebruikers van de fietsenstalling worden getrakteerd op een zure vuilnisbelt-geur. In de loop van de ochtend is één 1000-liter container geleegd door een afvalverwerker.

Schiedam - Overvolle afvalcontainers op de Noorderweg bij de Euroscoop zijn vandaag geplunderd door vogels. Het afval lag na de schranspartij her en der verspreid op het terrein achter de bioscoop.

De containers vol emmers mayonaise en vuilniszakken vol etenswaar zijn een ware traktatie voor meeuwen en andere vogels. Mede dankzij de sterke wind ligt de inhoud van de opengerukte zakken over een groot gebied. Gebruikers van de fietsenstalling worden getrakteerd op een zure vuilnisbelt-geur. In de loop van de ochtend is één 1000-liter container geleegd door een afvalverwerker. De tweede container is echter van een andere verwerker en is achtergebleven. Regel is dat een container met volledig dichte klep wordt aangeboden.

afval

Foto's: Flashphoto.nl