advertentie
zondag 08 september 2019 16:45

Schiedamse zondagamateurclubs winnen bekerduel

De twee Schiedamse zondagclubs hebben zondag hun tweede wedstrijd in de poulefase van het toernooi om de Districtsbeker gespeeld. Excelsior´20 wist zijn tweede duel ook in winst om te zetten. Op het eigen sportpark Thurlede versloeg Excelsior´20 De Meeuwen uit het Zeeuwse Zoutelande met 3-1. Hierdoor heeft Excelsior´20 op zaterdag 14 september aan een punt in de uitwedstrijd tegen Sparta genoeg om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Kethel Spaland kwam in zijn poule ook tot winst. De uitwedstrijd tegen HWD werd met 0-2 gewonnen.

Schiedam - De twee Schiedamse zondagclubs hebben zondag hun tweede wedstrijd in de poulefase van het toernooi om de Districtsbeker gespeeld.

Excelsior´20 wist zijn tweede duel ook in winst om te zetten. Op het eigen sportpark Thurlede versloeg Excelsior´20 De Meeuwen uit het Zeeuwse Zoutelande met 3-1. Hierdoor heeft Excelsior´20 op zaterdag 14 september aan een punt in de uitwedstrijd tegen Sparta genoeg om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

Kethel Spaland kwam in zijn poule ook tot winst. De uitwedstrijd tegen HWD werd met 0-2 gewonnen. Kethel Spaland speelt op zondag 15 september al om 11.00 uur zijn laatste wedstrijd in de poule, uit tegen VOC 2.