advertentie
zaterdag 28 september 2019 19:43

Vier Schiedamse nederlagen in speelronde 2 amateurvoetbal

Zaterdag hebben de Schiedamse amateurvoetbalclubs hun wedstrijden in speelronde 2 gespeeld. Kethel Spaland wist in de Derde Klasse D de uitwedstrijd tegen Vierpolders met 1-4 te winnen.. In Vlaardingen stond de semiderby tussen VFC en HBSS op het programma. VFC leek na een uur spelen met een 4-1 voorsprong af te gaan op een gemakkelijke zege maar HBSS kwam in het slot nog terug tot 4-3. De drie Schiedamse clubs in de Vierde Klasse F verloren allen hun wedstrijd. PPSC ging thuis met 1-5 onderuit tegen Hillegersberg. Hermes DVS verloor thuis met 0-3 van Oliveo. SVV verloor de uitwedstrijd tegen Rotterdam United met 3-0.  

Schiedam - Zaterdag hebben de Schiedamse amateurvoetbalclubs hun wedstrijden in speelronde 2 gespeeld.

Kethel Spaland wist in de Derde Klasse D ook met ruime cijfers te winnen. De uitwedstrijd tegen Vierpolders leverde een 1-4 zege voor Kethel Spaland op. In Vlaardingen stond de semiderby tussen VFC en HBSS op het programma. VFC leek na een uur spelen met een 4-1 voorsprong af te gaan op een gemakkelijke zege. HBSS kwam in het slot nog bijna terug maar het bleef bij 4-3 voor de Vlaardingers.

De drie Schiedamse clubs in de Vierde Klasse F verloren allen hun wedstrijd. PPSC ging thuis met 1-5 fors onderuit tegen Hillegersberg. Ook Hermes DVS leed een thuisnederlaag. Het duel tegen Oliveo ging met 0-3 verloren. SVV verloor de uitwedstrijd tegen Rotterdam United met 3-0.