advertentie
zaterdag 26 oktober 2019 18:34

Geen enkele Schiedamse zege in speelronde 6 amateurvoetbal zaterdag

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 6 gespeeld. In de Derde Klasse D kwamen zowel HBSS als Kethel Spaland in hun thuiswedstrijden niet verder dan een gelijkspel. Bij het duel tussen HBSS en Rijnmond Hoogvliet Sport vielen geen doelpunten. Bij de wedstrijd tussen Kethel Spaland en GHVV´13 uit Geervliet werd wel veel gescoord. In deze wedstrijd werd het 5-5. In de Vierde Klasse F verloor Hermes DVS in een ook al doelpuntrijke wedstrijd thuis met 3-4 van AGE-GGK. PPSC speelde in de uitwedstrijd tegen Zestienhoven met 3-3 gelijk. SVV ging in Berkel en Rodenrijs met 6-1 onderuit tegen TOGB. 

 

Schiedam - Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 6 gespeeld.

In de Derde Klasse D kwamen zowel HBSS als Kethel Spaland in hun thuiswedstrijden niet verder dan een gelijkspel. Bij het duel tussen HBSS en Rijnmond Hoogvliet Sport vielen geen doelpunten. Bij de wedstrijd tussen Kethel Spaland en GHVV´13 uit Geervliet werd wel veel gescoord. In deze wedstrijd werd het 5-5. HBSS staat nu op de derde plaats met 13 punten. Kethel Spaland staat met 11 punten op de vierde plaats.

In de Vierde Klasse F verloor Hermes DVS in een ook al doelpuntrijke wedstrijd thuis met 3-4 van AGE-GGK. PPSC speelde in de uitwedstrijd tegen Zestienhoven met 3-3 gelijk. SVV ging in Berkel en Rodenrijs met 6-1 onderuit tegen TOGB. PPSC is met 13 punten op de vierde plaats de hoogst genoteerde Schiedamse ploeg in deze afdeling. Hermes DVS en SVV staan met 3 punten in de onderste regionen.