advertentie
dinsdag 29 oktober 2019 15:32

Kinderen werken met kunstenaar aan knotsgekke modeltreinbaan

Kunstenaar Maarten Bel gaat samen met verschillende scholen uit Schiedam werken en bouwen aan een knotsgekke treinbaan. Elke woensdag gaan kinderen van de groepen 5, 6 en 7 knutselen bij modelspoorvereniging Schiespoor aan hun droomwagon. Alle gepimpte wagons zijn van 14 december tot en met 5 januari 2020 te zien in het Stedelijk Museum Schiedam tijdens het Modeltrein Kerstfestijn. In een door Maarten Bel ontworpen Winter Wonderland rijden de treinen in een geheel nieuwe baan. De baan is bij de opening nog niet af omdat bezoekers tijdens het festijn in de workshops nog zelf dingen kunnen maken en toevoegen aan het landschap.

Schiedam - Kunstenaar Maarten Bel gaat samen met verschillende scholen uit Schiedam werken en bouwen aan een knotsgekke treinbaan met gepimpte wagons, versierde kerstpalmbomen en allerlei verrassingen.

Elke woensdag gaan kinderen van de groepen 5, 6 en 7 knutselen bij modelspoorvereniging Schiespoor aan hun droomwagon.

Alle gepimpte wagons zijn van 14 december tot en met 5 januari 2020 te zien in het Stedelijk Museum Schiedam tijdens het Modeltrein Kerstfestijn. In een door Maarten Bel ontworpen Winter Wonderland rijden de treinen in een geheel nieuwe baan.

De baan is bij de opening nog niet af omdat bezoekers tijdens het festijn in de workshops nog zelf dingen kunnen maken en toevoegen aan het landschap.

Media