advertentie
zaterdag 09 november 2019 17:41

Winst in speelronde 8 voor HBSS en PPSC

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 8 gespeeld. In de Derde Klasse D was HBSS thuis met 3-2 te sterk voor OVV. Kethel Spaland kwam, vanwege het eeuwfeest, zaterdag niet in actie. In de Vierde Klasse F won PPSC in Pijnacker met 1-4 van Oliveo. Hermes DVS ging thuis met 1-4 onderuit tegen Hillegersberg. SVV leed in Vlaardingen een zware nederlaag in de uitwedstrijd tegen Victoria´04. De Vlaardingse club won het duel met 8-0. 

Schiedam - Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 8 gespeeld.

In de Derde Klasse D was HBSS thuis met 3-2 te sterk voor OVV. Door de zege komt HBSS op 16 punten waarmee het op de tweede plaats staat. Kethel Spaland kwam, vanwege het eeuwfeest, zaterdag niet in actie. De thuiswedstrijd tegen Rijnmond Hoogvliet Sport is verplaatst en wordt nu gespeeld op zaterdag 16 november.

In de Vierde Klasse F won PPSC in Pijnacker met 1-4 van Oliveo. Hermes DVS ging thuis met 1-4 onderuit tegen Hillegersberg. SVV leed in Vlaardingen een zware nederlaag in de uitwedstrijd tegen Victoria´04. De Vlaardingse club won het duel met 8-0.

PPSC komt door de zege op 16 punten en staat daarmee op de gedeelde derde plaats. Hermes DVS staat met 4 punten uit 7 wedstrijden op de elfde plaats. SVV staat met 3 punten op de dertiende plaats.