zondag 10 november 2019 17:40

Forse nederlaag voor Excelsior´20 en forse zege voor Kethel Spaland

Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 8 gespeeld. In de Tweede Klasse D leed Excelsior´20 een forse nederlaag in de uitwedstrijd tegen Antibarbari. Excelsior´20 kwam in de eerste helft nog wel op voorsprong door een doelpunt van Hamza Chikhi. De tweede helft was echter volledig voor de thuisploeg uit Kralingen. Uiteindelijk won Antibarbari het duel met 4-1. Door deze derde nederlaag zakte Excelsior´20 naar de vierde plaats. In de Derde Klasse B had Kethel Spaland een makkelijke middag in de uitwedstrijd tegen HWD. Kethel Spaland won het duel met 2-7.

Schiedam - Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 8 gespeeld.

In de Tweede Klasse D leed Excelsior´20 een forse nederlaag in de uitwedstrijd tegen Antibarbari. Excelsior´20 kwam in de eerste helft nog wel op voorsprong door een doelpunt van Hamza Chikhi. De tweede helft was echter volledig voor de thuisploeg uit Kralingen. Nadat Antibarbari al snel na de rust de gelijkmaker had gescoord, ging het vlot voor de thuisploeg. Uiteindelijk won Antibarbari het duel met 4-1. Door deze derde nederlaag zakte Excelsior´20 naar de vierde plaats.

In de Derde Klasse B had Kethel Spaland een makkelijke middag in de uitwedstrijd tegen hekkensluiter HWD. Kethel Spaland won het duel met 2-7. Door de tweede overwinning in de competitie komt Kethel Spaland op 9 punten en staat het daarmee op de tiende plaats.