advertentie
maandag 11 november 2019 10:29

Expositie over de natuur bij Ruimte in Beweging

Elf kunstenaars hebben voor de tentoonstelling We Are Nature hun relatie met de natuur verbeeld door Schiedamse en Rotterdamse tuinen en parken te onderzoeken via beeld en tekst. Zij geven hun natuurervaringen vorm met digitale en analoge kunst aan de muur en in de ruimte. De elf kunstenaars zetten daarmee deze groene oases uitgebreid in het zonnetje. De expositie wordt op zondag 24 november om 15.30 uur geopend door Arjen Baas, ex-tuinman en voorzitter van Stichting KunstWerkt. Daarna is de expositie tot en met zondag 8 december te zien in Ruimte in Beweging aan de Boterstraat 81. 

Schiedam - Elf kunstenaars hebben voor de tentoonstelling We Are Nature hun relatie met de natuur verbeeld door Schiedamse en Rotterdamse tuinen en parken te onderzoeken via beeld en tekst.

Zij geven hun natuurervaringen vorm met digitale en analoge kunst aan de muur en in de ruimte. De elf kunstenaars zetten daarmee deze groene oases uitgebreid in het zonnetje.

De expositie wordt op zondag 24 november om 15.30 uur geopend door Arjen Baas, ex-tuinman en voorzitter van Stichting KunstWerkt.

Daarna is de expositie tot en met zondag 8 december te zien in Ruimte in Beweging aan de Boterstraat 81. Cilia Batenburg sluit die dag de expositie af met een interactieve quiz.