advertentie
dinsdag 03 december 2019 10:47

Frankelandgroep in top 10 verpleeghuizen

De Frankelandgroep staat in de top 10 van de ZorgkaartNederland in de categorie van best gewaardeerde verpleeghuizen. Alle verpleeghuizen die in 2019 dertig of meer waarderingen behaalden zijn beoordeeld. Aan de hand van waarderingen van cliënten, die hiervoor zes vragen moet beantwoorden, is uitgerekend wie er over 2019 het best gewaardeerd worden. Op de ZorgkaartNederland delen mensen hun ervaringen met de zorg met elkaar. Op basis van 218 waarderingen kreeg de Frankelandgroep gemiddeld een 9,2. Door 98% van de mensen is de Frankelandgroep aanbevolen. 

 

Schiedam - De Frankelandgroep staat in de top 10 van de ZorgkaartNederland in de categorie van best gewaardeerde verpleeghuizen.

Alle verpleeghuizen die in 2019 dertig of meer waarderingen behaalden zijn beoordeeld. Aan de hand van waarderingen van cliënten, die hiervoor zes vragen moet beantwoorden, is uitgerekend wie er over 2019 het best gewaardeerd worden. Op de ZorgkaartNederland delen mensen hun ervaringen met de zorg met elkaar.

Op basis van 218 waarderingen kreeg de Frankelandgroep gemiddeld een 9,2. Door 98% van de mensen is de Frankelandgroep aanbevolen.

“Een pluim voor onze medewerkers en vrijwilligers die echt elke dag het verschil maken”, zo meldt Ben de Koning in een reactie aan SCHIE. Eerder dit jaar werd de Frankelandgroep ook al uitgeroepen tot Beste Werkgever van Nederland en werden er zeven PREZO gouden keurmerken ontvangen voor de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening.

Media