advertentie
maandag 30 maart 2020 10:38

Burgemeester stuurt kaart naar ouderen 'Een klein gebaar'

Senioren in de Schiedamse zorgcentra hebben dit weekend een kaart van de burgemeester gekregen. 'Hiermee steekt hij de bewoners een hart onder de riem in deze onzekere tijd.' aldus de gemeente.

Vanwege de maatregelen die zijn genomen tegen het coronavirus kunt u tijdelijk geen bezoek ontvangen. Ik besef dat dat vooral in deze onzekere tijd erg moeilijk is.' schrijft burgemeester Lamers in de kaart. 'Een tijd waarin u juist de behoefte heeft aan een bezoekje van uw naasten. Ik begrijp dat dit enorm aangrijpend voor u is.'

Schiedam - Senioren in de Schiedamse zorgcentra hebben dit weekend een kaart van de burgemeester gekregen. 'Hiermee steekt hij de bewoners een hart onder de riem in deze onzekere tijd.' aldus de gemeente.

Vanwege de maatregelen die zijn genomen tegen het coronavirus kunt u tijdelijk geen bezoek ontvangen. Ik besef dat dat vooral in deze onzekere tijd erg moeilijk is.' schrijft burgemeester Lamers in de kaart. 'Een tijd waarin u juist de behoefte heeft aan een bezoekje van uw naasten. Ik begrijp dat dit enorm aangrijpend voor u is.

Daarom stuur ik u dit kaartje. Om te laten weten dat ik met u meeleef en aan u denk. En dat doen velen met mij. Ik hoop dat de getroffen maatregelen helpen het virus snel een halt toe te roepen. Zodat u spoedig uw naasten weer bij u heeft.

Veel sterkte toegewenst de komende tijd. Wij denken aan u.'