advertentie
donderdag 16 april 2020 15:33

Schiedammer aangehouden voor steekpartij in Spijkenisse

De politie heeft woensdagavond een 18-jarige Schiedammer aangehouden op verdenking van een steekincident op Eerste Paasdag in Spijkenisse. Dat meldt de politie Nissewaard op haar Facebookpagina. Bij deze steekpartij raakte een 18-jarige jongen uit Spijkenisse zwaargewond. Het slachtoffer werd op Eerste Paasdag rond 15.40 uur mishandeld in een steeg aan de Wikkedreef. Later die dag werd voor deze zaak een 21-jarige man uit Spijkenisse aangehouden. De Schiedammer werd woensdagavond rond 21.20 uur aangehouden in Schiedam.

Schiedam - De politie heeft woensdagavond een 18-jarige Schiedammer aangehouden op verdenking van een steekincident op Eerste Paasdag in Spijkenisse.

Dat meldt de politie Nissewaard op haar Facebookpagina. Bij deze steekpartij raakte een 18-jarige jongen uit Spijkenisse zwaargewond.

Het slachtoffer werd op Eerste Paasdag rond 15.40 uur mishandeld in een steeg aan de Wikkedreef. Later die dag werd voor deze zaak een 21-jarige man uit Spijkenisse aangehouden. De Schiedammer werd woensdagavond rond 21.20 uur aangehouden in Schiedam.