advertentie
donderdag 16 april 2020 16:51

Oranjeconcert stadsorganist te volgen via livestream

Stadsorganist Arjen Leistra speelt op zaterdag 25 april het traditionele Oranjeconcert. Omdat de Grote of St. Janskerk niet open is voor het publiek is het concert via een livestream op het YouTube-kanaal van Arjen Leistra te volgen. Voor deze gelegenheid heeft hij een programma samengesteld waarin onder meer composities van Jacques Nicolas Lemmens, Aart de Kort, Robert Schumann en Jan Zwart voorbijkomen. Het concert via de livestream begint om 15.00 uur. Door middel van een betaallink (een Tikkie) die onder het YouTube-filmpje staat kunnen ook de digitale bezoekers een bijdrage leveren voor de (vaste) kosten van het concert. 

Schiedam - Stadsorganist Arjen Leistra speelt op zaterdag 25 april het traditionele Oranjeconcert.

Omdat de Grote of St. Janskerk niet open is voor het publiek is het concert via een livestream op het YouTube-kanaal van Arjen Leistra te volgen. Voor deze gelegenheid heeft hij een programma samengesteld waarin onder meer composities van Jacques Nicolas Lemmens, Aart de Kort, Robert Schumann en Jan Zwart voorbijkomen. Het concert via de livestream begint om 15.00 uur.

Door middel van een betaallink (een Tikkie) die onder het YouTube-filmpje staat kunnen ook de digitale bezoekers een bijdrage leveren voor de (vaste) kosten van het concert. Er kan ook een overschrijving worden gedaan op bankrekeningnummer NL85 INGB 0004 6156 90, ten name van Stichting Muziek Grote Kerk, onder vermelding van Oranjeconcert 2020.