advertentie
donderdag 16 april 2020 19:00

Nog meer sport- en speelveldjes 's avonds gesloten en weer coronaboetes uitgedeeld

In de strijd tegen het zich agressief verspreidende coronavirus en de daardoor ongewenste samenscholingen heeft de Veiligheidsregio nog meer sport- en speelveldjes gesloten. Ook vanavond zijn er weer coronaboetes uitgedeeld.

Elke avond deelt handhaving tientallen bekeuringen uit en ook vanavond is dat weer zo:

'Drie personen bekeurd op de Bernardus IJzerdraatsingel, vijf personen bekeurd op de Marconiweg en drie personen bekeurd op het Archimedesplein. Allen voor het niet naleven van de noodverordening; samenscholing in combinatie met het niet voldoen aan de onderlinge afstand van 1,5 meter.' aldus handhaving.

Schiedam - In de strijd tegen het zich agressief verspreidende coronavirus en de daardoor ongewenste samenscholingen heeft de Veiligheidsregio nog meer sport- en speelveldjes gesloten. Ook vanavond zijn er weer coronaboetes uitgedeeld.

Vanaf vandaag is het in Schiedam tussen 18.00 uur en de volgende ochtend 10.00 uur verboden om op de volgende locaties te komen. De twee calisthenics velden waren al gesloten.

EVvtEDWXQAMNKMP

Elke avond deelt handhaving tientallen bekeuringen uit en ook vanavond is dat weer zo:

'Drie personen bekeurd op de Bernardus IJzerdraatsingel, vijf personen bekeurd op de Marconiweg en drie personen bekeurd op het Archimedesplein. Allen voor het niet naleven van de noodverordening; samenscholing in combinatie met het niet voldoen aan de onderlinge afstand van 1,5 meter.' aldus handhaving.'
'Zes personen bekeurd op de Hogenbanweg voor het niet naleven van de noodverordening; er was een samenkomst gaande.'
'In de parkeergarage bij winkelcentrum Hof van Spaland was een samenkomst gaande: vier personen bekeurd.
'Groep van vijf personen bekeurd in de Palmboomstraat.'

'Vandaag 35 bekeuringen voor het overtreden van de noodverordening. Wij zijn blij met het merendeel van de Schiedammers die zich prima aan de regels houden' aldus handhaving.