advertentie
woensdag 29 april 2020 14:03

Aantal Nederlandse coronadoden stijgt met 145

Vandaag zijn er 145 personen als overleden door het coronavirus gemeld, meldt het RIVM. Dat zijn er bijna drie keer zoveel als gisteren, toen er 48 overledenen werden gemeld. Het hogere cijfer komt volgens het RIVM door het afgelopen weekend met aansluitend Koningsdag: sommige patiënten worden dan later gemeld, daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld. Er zijn 76 patiënten gemeld die in het ziekenhuis opgenomen (geweest) zijn, dat zijn er minder dan gisteren, toen werden er 88 ziekenhuisopnames gemeld. Er liggen nu 40 Schiedammers in het ziekenhuis, dat is evenveel als gisteren Tot nu toe zijn er 38.802 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld.

Vandaag zijn er 145 personen als overleden door het coronavirus gemeld, meldt het RIVM. Dat zijn er bijna drie keer zoveel als gisteren, toen er 48 overledenen werden gemeld.

Het hogere cijfer komt volgens het RIVM door het afgelopen weekend met aansluitend Koningsdag: sommige patiënten worden dan later gemeld, daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld. In totaal heeft het coronavirus nu aan 4.711 mensen het leven gekost.

Er zijn 76 patiënten gemeld die in het ziekenhuis opgenomen (geweest) zijn, dat zijn er minder dan gisteren, toen werden er 88 ziekenhuisopnames gemeld. In totaal zijn er 10.685 coronapatiënten in het ziekenhuis opgenomen (geweest).

Er liggen nu 40 Schiedammers in het ziekenhuis, dat is evenveel als gisteren.

Tot nu toe zijn er 38.802 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld.