advertentie
vrijdag 01 mei 2020 15:53

Moeder-dagactie in centrum Schiedam

De ondernemers in het centrum van Schiedam komen met een speciale actie voor Moederdag (zondag 10 mei). Wie aan het shoppen is voor een cadeautje kan meedoen aan de dagactie. Voor dinsdag 5 mei kun je dan een foto van jezelf of je gezin met een mooie tekst of gedicht met een privébericht delen op @schiedamcentrum. De inzending mag ook per PB gestuurd worden. De winnaar ontvangt de foto en de tekst in een mooie lijst als ingepakt cadeautje. Bij de meeste ondernemers in het centrum kun je gewoon langskomen. Zij hanteren de geldende richtlijnen. Online bestellen is in veel gevallen ook mogelijk.

moet @schiedamcentrum zijn)en de inzending mag ook per PB

Schiedam - De ondernemers in het centrum van Schiedam komen met een speciale actie voor Moederdag (zondag 10 mei).

Wie aan het shoppen is voor een cadeautje kan meedoen aan de dagactie. Voor dinsdag 5 mei kun je dan een foto van jezelf of je gezin met een mooie tekst of gedicht met een privébericht delen op @schiedamcentrum. De inzending mag ook per PB gestuurd worden.

De winnaar ontvangt de foto en de tekst in een mooie lijst als ingepakt cadeautje.

Bij de meeste ondernemers in het centrum kun je gewoon langskomen. Zij hanteren de geldende richtlijnen. Online bestellen is in veel gevallen ook mogelijk.