advertentie
donderdag 07 mei 2020 14:07

Gemeente: kom zoveel mogelijk met de fiets of lopend naar school

De gemeente doet een oproep om maandag 11 mei, als de basisscholen weer van start gaan, zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen. Vanwege de coronacrisis zijn er nog steeds veel mensen thuis en komen er weinig parkeerplekken vrij. Hierdoor is er bij de scholen weinig om de auto te parkeren. Omdat het vanaf maandag 11 mei hierdoor ook weer drukker op straat gaat worden is de kans op ongelukken groter. “Let dus goed op voetgangers en fietsers in het verkeer”, meldt de gemeente in haar advies.

Schiedam - De gemeente doet een oproep om maandag 11 mei, als de basisscholen weer van start gaan, zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen.

Vanwege de coronacrisis zijn er nog steeds veel mensen thuis en komen er weinig parkeerplekken vrij. Hierdoor is er bij de scholen weinig om de auto te parkeren.

Omdat het vanaf maandag 11 mei hierdoor ook weer drukker op straat gaat worden is de kans op ongelukken groter. “Let dus goed op voetgangers en fietsers in het verkeer”, meldt de gemeente in haar advies.