advertentie
maandag 11 mei 2020 14:42

Vertraging tram 21 en 24 door ontspoorde tram in centrum Rotterdam

De tramlijnen 21 en 24 hebben maandag vertraging in de dienstregeling opgelopen door de ontsporing van een tram op het Hofplein in Rotterdam. Precies op de rotonde liep het voertuig uit de rails. Als gevolg van de ontsporing werd er op diverse tramlijnen een omleiding ingesteld. Het was niet mogelijk om over andere sporen het Hofplein te doorkruisen. Dit zorgde voor de vertraging van tramlijn 21 richting Schiedam Woudhoek en tramlijn 24 richting Vlaardingen Holy. Om de tram terug in de rails te krijgen is de hulp ingeschakeld van een kraanbedrijf. De verstoring in de dienstregeling duurde tot in de middag.

Rotterdam - De tramlijnen 21 en 24 hebben maandag vertraging in de dienstregeling opgelopen door de ontsporing van een tram op het Hofplein in Rotterdam.

Precies op de rotonde liep het voertuig uit de rails. Als gevolg van de ontsporing werd er op diverse tramlijnen een omleiding ingesteld. Het was niet mogelijk om over andere sporen het Hofplein te doorkruisen.

Dit zorgde voor de vertraging van tramlijn 21 richting Schiedam Woudhoek en tramlijn 24 richting Vlaardingen Holy. Om de tram terug in de rails te krijgen is de hulp ingeschakeld van een kraanbedrijf. De verstoring in de dienstregeling duurde tot in de middag.

Foto: Flashphoto.nl.