advertentie
vrijdag 15 mei 2020 08:35

Jongeren die buiten beeld dreigen te vallen worden opgevangen bij YETS

De YETS Foundation heeft nu een dagbesteding waarin ze jongeren opvangen die buiten beeld dreigen te vallen door de coronacrisis.

Dit gebeurt in het kantoor van YETS in Vlaardingen. YETS heeft van de gemeenten Schiedam en Vlaardingen hiervoor toestemming gekregen. De jongeren krijgen in groepen van vier een aangepaste dagbesteding die bestaat uit een ochtend- en een middagsessie.

De sessies zijn niet alleen voor de ‘eigen jongeren’ van YETS. Scholen uit de hele regio dragen hier jongeren voor aan waar zij zich zorgen over maken. Het zijn jongeren die thuis niet de begeleiding kunnen krijgen die ze nodig hebben. De dagbesteding start met ongeveer 45 minuten bewegen in diverse individuele sportoefeningen. Vervolgens krijgen de jongeren 45 minuten huiswerkbegeleiding, gevolgd door individuele coaching. Iedere sessie wordt afgesloten met het schoonmaken van de ruimte voor de volgende groep.

 

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media