advertentie
dinsdag 26 mei 2020 13:27

Tentoonstelling van coronafoto's Margi Geerlinks in Stedelijk Museum Schiedam

Vanaf 1 juni is in het Stedelijk Museum Schiedam de tentoonstelling Achter De Stilte van Corona, Foto’s van Margi Geerlinks te zien. Nadat premier Rutte op 13 maart het land op een intelligente manier op slot draaide, heeft Geerlinks foto’s van deze tijd in Schiedam gemaakt. “Margi fotografeerde het verdriet en de onzekerheid, maar ook mooie momenten van veerkracht en verbondenheid. Ze heeft een sterke emotionele band met de mensen voor haar camera’, zegt directeur Deirdre Carasso over deze tentoonstelling. De tentoonstelling, met een selectie van de foto’s, is van 1 juni tot en met 4 oktober te zien in het Stedelijk Museum Schiedam.

Schiedam - Vanaf 1 juni is in het Stedelijk Museum Schiedam de tentoonstelling Achter De Stilte van Corona, Foto’s van Margi Geerlinks te zien.

Nadat premier Rutte op 13 maart het land op een intelligente manier op slot draaide, heeft Geerlinks, in opdracht van het museum, foto’s van deze tijd in Schiedam gemaakt. “Margi fotografeerde het verdriet en de onzekerheid, maar ook mooie momenten van veerkracht en verbondenheid. Ze heeft een sterke emotionele band met de mensen voor haar camera’, zegt directeur Deirdre Carasso over deze tentoonstelling.

De tentoonstelling, met een selectie van de foto’s, is van 1 juni tot en met 4 oktober te zien in het Stedelijk Museum Schiedam.