advertentie
donderdag 28 mei 2020 14:37

Gemeentelijke lijnentrekkers aan de slag met coronacirkels

Gemeentelijke lijnentrekkers zijn in het Beatrixpark aan de slag om de coronacirkels te maken. Schiedam heeft, naar New Yorks voorbeeld, anderhalvemeter cirkels in het Beatrixpark en op de Maasboulevard. Dat zei burgemeester Lamers dinsdag al in een interview op SCHIE TV. De cirkels hebben een diameter van drie meter. Ze worden, zoals te zien op de foto van de gemeente Schiedam, op dezelfde manier gemaakt als lijnen op een voetbalveld. De cirkels moeten helpen om afstand te houden. Rotterdam heeft er afgelopen week al mee geëxperimenteerd en dat beviel goed.

Schiedam - Gemeentelijke lijnentrekkers zijn in het Beatrixpark aan de slag om de coronacirkels te maken.

Schiedam heeft, naar New Yorks voorbeeld, anderhalvemeter cirkels in het Beatrixpark en op de Maasboulevard. Dat zei burgemeester Lamers dinsdag al in een interview op SCHIE TV.

De cirkels hebben een diameter van drie meter. Ze worden, zoals te zien op de foto van de gemeente Schiedam, op dezelfde manier gemaakt als lijnen op een voetbalveld.

De cirkels moeten helpen om afstand te houden. Rotterdam heeft er afgelopen week al mee geëxperimenteerd en dat beviel goed.