advertentie
zaterdag 30 mei 2020 12:08

Bram's Gourmet bij de Euroscoop wordt als eerste omgedoopt tot Bram Ladage

Op maandag 1 juni wordt Bram's Gourmet bij de Euroscoop omgedoopt tot Brams Ladage. Het is de eerste Bram's Gourmet in Nederland die de verandering ondergaat. De andere zaken in onder andere Delft, Bleiswijk, Gouda, Leidsche-Rijn en Rotterdam volgen later. Naast de patat in schil met de stooftopping kunnen de bezoekers bij de Euroscoop vanaf maandag ook terecht voor een gewone patat van geschilde aardappelen en andere snacks, ham- en kipburgers, slush, softijs en milkshakes.

Schiedam - Op maandag 1 juni wordt Bram's Gourmet bij de Euroscoop omgedoopt tot Brams Ladage. Het is de eerste Bram's Gourmet in Nederland die de verandering ondergaat. De andere zaken in onder andere Delft, Bleiswijk, Gouda, Leidsche-Rijn en Rotterdam volgen later.

Naast de patat in schil met de stooftopping kunnen de bezoekers bij de Euroscoop vanaf maandag ook terecht voor een gewone patat van geschilde aardappelen en andere snacks, ham- en kipburgers, slush, softijs en milkshakes.

Voor het eind van het jaar zal de formule Bram's Gourmet verdwenen zijn. Dat meldt Foodclicks.nl: 'volgens directeur Rocco Ladage was er geen reden meer om de twee formules naast elkaar te laten bestaan. Ook omdat de formules steeds dichter naar elkaar toegroeien.'

Er is ook geen financiële noodzaak om beide locatie samen te voegen, laat Ladage aan Foodclicks weten. Zelfs niet in coronatijd: de meeste locaties hebben goed gepresteerd, ook met bezorging. 'De omzetten van beide formules waren goed'.

'Vooralsnog wordt er bij Bram’s gewerkt met aardappelen in de schil, terwijl dat bij Bram Ladage om vers geschilde aardappelen gaat. Deze worden nu zeven dagen in de week door het land rondgebracht. Een aardappel is schil is vele malen eenvoudiger. Ladage: “Die blijft langer vers in de schil en hoef je dus niet dagelijks rond te brengen”. Hij verwacht dan ook dat tegen het einde van het jaar alle locaties toch vooral met de aardappel in schil wordt gewerkt. Vooralsnog kan er gekozen worden tussen beide soorten en zijn er locaties met en zonder schil en met beide soorten.'