advertentie
donderdag 04 juni 2020 16:15

Wijkagent: Piet van Gentstraat is hotspot, afgelegen en veel auto-inbraken, melden helpt!

De Piet van Gentstraat in Nieuwland is een typische hotspot voor politie en handhaving. Het is een afgelegen plek waar 's avonds maar weinig mensen komen. 'Er vinden hier dan ook veel auto-inbraken plaats' zegt wijkagent Mitchell Scheers. Ook gingen hier nogal eens auto's in brand op.

Op deze plek werden de door de handhavers van de gemeente Schiedam heel veel coronaboetes uitgedeeld. Bijvoorbeeld op 6 april: toen kregen zes automobilisten een bon omdat ze door de geslotenverklaring gereden waren en even later was het op diezelfde plek weer raak: er was volgens de handhavers een grote samenkomst van elf personen 'hangend in en rondom hun auto's'.

Voor wijkagent Scheers is het belangrijk om te weten wat er speelt in zijn wijk. De mensen die er wonen zijn de oren en ogen voor de politie. Melden is daarom heel belangrijk.

 

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media