advertentie
vrijdag 12 juni 2020 20:15

De Fluisterboten liggen weer in het water, maar of ze gaan varen?

Vrijdag zijn de fluisterboten weer het water ingegaan. De boten werden vanuit de loods in het water bij de Noordvest gezet. Normaal gesproken zou het vaarseizoen van de fluisterboten in Schiedam nu al enige tijd bezig zijn. Oorspronkelijk stond dit gepland op de zaterdag voor het Paasweekend. Maar vanwege de coronacrisis moest de start van het vaarseizoen dit jaar worden uitgesteld. Het jaar 2020 gaat dan ook heel anders worden dan de jaren 2018 en 2019 toen de Stichting Rondvaarten Schiedam twee zeer goede jaren kende. Het is overigens nog niet zeker of de fluisterboten op al heel korte termijn gaan varen.

Vrijdag zijn de fluisterboten weer het water ingegaan. De boten werden vanuit de loods in het water bij de Noordvest gezet. Normaal gesproken zou het vaarseizoen van de fluisterboten in Schiedam nu al enige tijd bezig zijn.

Oorspronkelijk stond dit gepland op de zaterdag voor het Paasweekend. Maar vanwege de coronacrisis moest de start van het vaarseizoen dit jaar worden uitgesteld.

Het jaar 2020 gaat dan ook heel anders worden dan de jaren 2018 en 2019 toen de Stichting Rondvaarten Schiedam twee zeer goede jaren kende. Het is overigens nog niet zeker of de fluisterboten op al heel korte termijn gaan varen.

Het plaatsen van de boten in het water is weliswaar een eerste stap maar omdat de gidsen en de schippers in de risicogroep zitten is voorzichtigheid nog geboden. Het bestuur van de Stichting Rondvaarten Schiedam gaat zich binnenkort buigen of en wanneer de fluisterboten in Schiedam weer kunnen gaan varen.

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media