advertentie
maandag 22 juni 2020 15:22

Digitaal vergaderen onhandig voor raadsvergaderingen, maar gemeente heeft een plan

Het digitaal vergaderen leek in tijden van corona helemaal een uitkomst voor veel bedrijven en instellingen, maar voor de gemeente loopt het niet altijd helemaal lekker. Zo was er pas een Stadserf-vergadering waarbij de verbinding van de deskundige ambtenaar steeds wegviel door een gamende zoon en de laatste raadsvergadering vorige week werd uiteindelijk afgeblazen omdat er geen geluid binnenkwam op de live uitzending op de gemeentelijke website en SCHIE TV. Tijd voor een goed gesprek met griffier Hans Scherpenzeel. Wat gaat de gemeente doen om alles morgen wel goed te laten verlopen en wat zijn de verdere plannen?   

Het digitaal vergaderen leek in tijden van corona helemaal een uitkomst voor veel bedrijven en instellingen, maar voor de gemeente loopt het niet altijd helemaal lekker. Zo was er pas een Stadserf-vergadering waarbij de verbinding van de deskundige ambtenaar steeds wegviel door een gamende zoon en de laatste raadsvergadering vorige week werd uiteindelijk afgeblazen omdat er geen geluid binnenkwam op de live uitzending op de gemeentelijke website en SCHIE TV.

Tijd voor een goed gesprek met griffier Hans Scherpenzeel.     

Wat gaat de gemeente doen om alles morgen wel goed te laten verlopen en wat zijn de verdere plannen?   

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media