advertentie
maandag 22 juni 2020 16:21

Dit jaar geen sportverkiezing in Schiedam

Er komt dit jaar geen sportverkiezing in Schiedam. Vanwege het coronavirus is er zoveel sport afgelast of uitgesteld dat er geen sprake meer is van een volwaardig sportjaar. Schiedam volgt daarmee de landelijke sportbond NOC*NSF die eerder al had besloten om het landelijke Sportgala een jaar over te slaan. De prestaties die in 2020 nog wel worden geleverd tellen nu mee voor de sportverkiezingen van 2021. In 2019 gingen de Schiedamse sportprijzen naar handbalster Kelly Dulfer, wielrenner Casper van Uden en de cricketploeg van Excelsior’20.

Schiedam - Er komt dit jaar geen sportverkiezing in Schiedam.

Vanwege het coronavirus is er zoveel sport afgelast of uitgesteld dat er geen sprake meer is van een volwaardig sportjaar. Schiedam volgt daarmee de landelijke sportbond NOC*NSF die eerder al had besloten om het landelijke Sportgala een jaar over te slaan.

De prestaties die in 2020 nog wel worden geleverd tellen nu mee voor de sportverkiezingen van 2021. In 2019 gingen de Schiedamse sportprijzen naar handbalster Kelly Dulfer, wielrenner Casper van Uden en de cricketploeg van Excelsior’20.